به گزارش بازرگانی سلیمانی؛ چکش تخریب یکی از ابزارهای بسیار مهم برای کارهای ساختمانی، راه‌سازی و تأسیساتی محسوب می‌شود که در ظرفیت‌های مختلف طراحی و به تولید می‌رسد. این دستگاه نیز مانند هر ابزار برقی و وسیله دیگری ممکن است در بلندمدت با یک سری اشکالات عملکردی مواجه شود. ازآنجاکه قیمت دستگاه‌های برقی و دستگاه‌های صنعتی روزبه‌روز در حال افزایش است مراقبت و نگهداری از آنها اهمیت بسیار زیادی دارد. با ما همراه باشید.

روغن‌کاری و گریس کاری چکش تخریب یکی از مهم‌ترین نکات مراقبت از چکش‌های تخریب است که به افزایش عمر و افزایش بازدهی این دستگاه‌ها کمک می‌کند.

برای روغن‌کاری چکش‌ها باید ابتدا محفظه گریس را باز کنید. شاتون را از آن خارج کرده و سپس محفظه را با استفاده از گریس مرغوب و باکیفیت پر کنید. در نهایت نیز شاتون را به محل قبلی برگردانید و محفظه را ببندید. اگر بعد از هر پروژه و عملیات سنگین، دستگاه را چک کرده و محفظه گریس را روغن‌کاری کنید، حتی در حین انجام پروژه‌های سنگین، فشاری به دستگاه وارد نمی‌شود و تا سال‌های سال بدون کمترین مشکلی، بهترین عملکرد را از خود نشان می‌دهد.

چکش تخریب 16 کیلویی 1600وات روغنی مدل 296

چکش تخریب ۱۶ کیلویی ۱۶۰۰وات روغنی مدل ۲۹۶

مراحل صفر تا صد گریس‌کاری چکش تخریب

چکش تخریب دستگاهی با قابلیت‌های منحصربه‌فرد است که در حوزه‌های مختلف مورداستفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه کاربردی قیمت بالایی دارد؛ ازاین‌رو نگهداری اصولی و سرویس مرتب و دوره‌ای آن موضوعی بسیار حائز اهمیت است. چراکه این موضوع روی بهبود عملکرد و افزایش طول عمر دستگاه تأثیر به سزایی دارد. یکی از نکات مهم در نگهداری و افزایش طول عمر این دستگاه، گریس‌کاری آن است.

برای گریس‌کاری چکش تخریب باید به شکل زیر عمل کنید:

  • خاموش‌کردن و جداکردن دستگاه از برق
  • تمیزکردن دستگاه
  • باز کردن محفظه گریس
  • حذف گریس قدیمی
  • اضافه‌کردن گریس جدید
  • بستن محفظه
  • تست دستگاه

گام اول: خاموش‌کردن و جداکردن دستگاه از برق

در قدم اول دستگاه را خاموش کرده و از پریز خارج کنید. تمیزکاری دستگاه در حالتی که به برق متصل باشد بسیار خطرناک است.

 گام دوم: تمیزکردن دستگاه

با استفاده از یک دستمال نمناک، بخش‌های مختلف دستگاه را از هرگونه آلودگی پاک کنید. وجود رطوبت، آب و گردوغبار در دستگاه به‌مرورزمان باعث فرسودگی قطعات آن می‌شود.

 گام سوم: باز کردن محفظه گریس

با احتیاط کامل محفظه گریس را باز کنید.

گام چهارم: حذف گریس قدیمی

روغن‌های قدیمی موجود در محفظه را به کمک یک دستمال به طور کامل پاک کنید. به‌هیچ‌عنوان روغن جدید را روی روغن‌های قدیمی نریزید.

 گام پنجم: اضافه‌کردن گریس جدید

گریس جدید را درون محفظه دستگاه بریزید و محفظه را با روغن مرغوب و مناسب پر کنید.

گام ششم: بستن محفظه

محفظه را به طور کامل ببندید. در نهایت چک کنید که درب محفظه به طور کامل بسته شده باشد و روغن بیرون نریزد.

 گام هفتم: تست دستگاه

دستگاه را به برق متصل کرده و آن را تست کنید. قبل از هربار استفاده و قبل از هربار گریس‌کاری جهت اطمینان از سلامت دستگاه آن را چک کنید.

چکش تخریب 16 کیلویی 1600وات روغنی مدل 296

چکش تخریب ۱۶ کیلویی ۱۶۰۰وات روغنی مدل ۲۹۶

چرا باید چکش تخریب را گریس‌کاری کنیم؟

انواع چکش تخریب صرف‌نظر از سایز و اندازه و وزنی که دارند، دارای محفظه گریس هستند. محفظه گریس از سه چرخ‌دنده و یک چکش سوزن‌کش تشکیل شده است. در واقع این چرخ‌دنده‌ها باعث به حرکت درآمدن چکش سوزن‌کش می‌شوند و این قطعه را به سمت عقب و جلو حرکت می‌دهند.

به‌این‌ترتیب چکش سوزن‌کش به انتهای قلم ضربه وارد می‌کند و عمل تخریب صورت می‌گیرد. برای اینکه چکش تخریب روان و نرم کار کند و مشکلی در فرایند حرکت چرخ‌دنده‌ها و چکش سوزن‌کش ایجاد نشود لازم است که بسته به میزان کارکرد دستگاه، به طور مرتب و هرچند وقت یکبار، چکش گریس‌کاری شود.

 

از کجا بفهمیم چکش تخریب نیاز به گریس‌کاری دارد؟

زمان گریس‌کاری چکش تخریب چندان مشخص نیست. معمولاً توصیه می‌شود بعد از هر بار استفاده، دستگاه را به طور کامل سرویس و دوباره روغن‌کاری کنید. اگر بخواهیم این موضوع را به شکل زمانی محاسبه کنیم، بعد از ۱۲۰ تا ۱۵۰ ساعت کار با چکش تخریب، به‌منظور حفظ عمر و کیفیت این دستگاه بهتر است که آن را سرویس کنید.

همچنین درصورتی‌که صداهای غیرعادی از دستگاه به گوش می‌رسد یا هنگام کارکردن متوجه شدید که دمای دستگاه به طور غیر عادی افزایش پیدا کرده باید هرچه سریع‌تر جهت سرویس آن اقدام کنید.

در مواردی که دستگاه هنگام کارکردن لرزش‌های غیرمعمول دارد یا عملکرد مطلوبی از خود نشان نمی‌دهد دراسرع‌وقت برای بازرسی دوره‌ای دستگاه به مراکز تعمیرکننده چکش تخریب مراجعه کنید و یا از افراد کاربلد در این حوزه جهت رفع مشکل پیش‌آمده کمک بگیرید. برای گریس‌کاری چکش تخریب بهتر است از سرویس‌کاران ماهر کمک بگیرید. در غیر این صورت باتوجه‌به نکاتی که بیان کردیم، خودتان در خانه روغن دستگاه را تعویض کنید.

 

کلام آخر؛

در این مقاله راجع به نحوه گریس‌کاری چکش تخریب صحبت کردیم. چکش تخریب دستگاهی با قدرت تخریب بالا است که به‌واسطه آن می‌شود سازه‌ها و بناها را در کمتر از چند دقیقه تخریب کرد. این وسیله که به‌اصطلاح هیلتی نام دارد، دستگاهی حساس و گران‌قیمت است. ازاین‌رو مراقبت و نگه‌داری از آن اهمیت ویژه‌ای دارد و به طور مستقیم روی طول عمر این دستگاه تأثیر می‌گذارد.

یکی از روش‌های مهم برای مراقبت و نگهداری از چکش تخریب، گریس‌کاری صحیح و اصولی آن است. گریس‌کاری باید به‌صورت دوره‌ای و بعد از هربار استفاده از دستگاه انجام شود. این موضوع عمر دستگاه را طولانی‌تر می‌کند و عملکرد دستگاه را بهبود می‌بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *