به گزارش بازرگانی سلیمانی؛ از آنجایی که دریل شارژی بدون نیاز به اتصال مستقیم به برق می تواند به شما خدمت رسانی کند، به خصوص در سالیان اخیر علاقه فراوانی در میان عموم مردم به استفاده از آن به وجود آمده است. قابلیت جابه جایی آسان، خوش دست بودن و توانایی کار در نقاط دور از دسترس جزو مهمترین ویژگی هایی هستند که به محبوبیت این دستگاه ختم شده اند.

دریل شارژی المکس مدل 213

دریل شارژی المکس مدل ۲۱۳

شاید برایتان جالب باشد که بدانید این تجهیزات به دو دسته خانگی و حرفه ای تقسیم می شوند که مدل های حرفه ی اغلب قدرت بیشتر، بازده بالاتر و توانایی های اضافه تری دارند. با این وجود ظاهر آنها چندان با مدل های خانگی متفاوت نیست. به همین دلیل است که در این مطلب تلاش کرده ایم به نکاتی بپردازیم که به کمک آنها می توان مدل حرفه ای را از مدل خانگی تشخیص داد.

 

ویژگی های یک دریل شارژی حرفه ای

وقتی در خصوص تفاوت های مدل های حرفه ای با مدل های خانگی صحبت می کنیم، بحث در مورد توانایی بالقوه و بالفعل در کنار امکانات جانبی آنهاست. بر همین اساس اغلب این امر مطرح می شود که دستگاه شما قادر است روی چه سطوحی کار کند، چقدر توان و قدرت موتور دارد و چه تنظیماتی می توانید روی آن انجام دهید.

این مشخصات را می توان به پنج مورد خلاصه نمود که قادرند مهمترین ویژگی های ادوات تخصصی تر را مشخص کند.

این موارد عبارتند از:

۱-نوع و دور موتور

۲-قابلیت سوراخ کاری چکشی

۳-قابلیت تنظیم سرعت و گشتاور

۴-نوع سه نظام

۵- ولتاژ و ظرفیت باتری

دریل شارژی 21 ولت المکس مدل 219

دریل شارژی ۲۱ ولت المکس مدل ۲۱۹

نوع و دور موتور

شاید مهمترین نکته در بررسی چنین ادواتی نوع موتور و مقدار دور آن باشد. طبیعتاً هر چقدر دور و سرعت موتور بیشتر باشد دستگاه بیشتر به سمت کاربردهای تخصصی رفته و کاربردهای خانگی کمتری دارد. یکی از شناخته شده ترین انواع موتور برای دریل های حرفه ای به براشلس یا بدون زغال شهرت دارد که استهلاک کمی داشته و به راحتی داغ نمی کند.

 

در عمده برندهای مطرح بازار مانند بوش و رونیکس نیز از همین نوع موتور استفاده شده است. دور موتور نیز در سوراخ کاری یا پیچ کاری در سطوح متراکم اهمیت پیدا می کند و هرچه بیشتر باشد، می توان اعتماد بیشتری هم به توانایی دستگاه در کار روی متریال های بسیار محکم با بافت فشرده داشت.

 

قابلیت سوراخ کاری چکشی

سوراخ کاری چکشی به این معناست که به جای چرخش مته و فرو رفتن در داخل سطح، دستگاه قادر است ضربات متعددی را در فرکانس بالا با سر مته وارد کند. این نوع عملکرد برای شکافتن سطوح سخت و دستیابی به حداکثر توان بالقوه مته در ایجاد سوراخ بسیار مفید است، اما در کاربردهای خانگی کمتر به کار می آید و بنابراین هر دستگاهی در بازار همراه با این قابلیت عرضه نمی شود. بنابراین اگر محصول مد نظرتان به این قابلیت مجهز است به احتمال زیاد با دستگاه تخصصی روبرو هستید.

 

قابلیت تنظیم سرعت و گشتاور

تجهیزاتی که برای تنظیم سرعت مجهز به دیمر هستند یا دارای کلید دو حالته برای تنظیم سرعت می باشند، اغلب جزو مدل های حرفه ای قرار می گیرند. اکثر این ادوات در قسمت بالای سه نظام خود به یک ترکمتر هم مجهز هستند که قادر است گشتاور را بین ۱۸ تا ۲۱ حالت تنظیم کرده و به این ترتیب از فشار آمدن بیش از حد به دستگاه و آسیب دادن آن جلوگیری می کند.

 

نوع سه نظام

مدل های حرفه ای اغلب سه نظام اتوماتیک دارند و در دو نوع فلزی و پلاستیکی تولید می شوند. گرچه نوع فلزی وزن بیشتری دارد، اما استحکام آن نیز به مراتب بالاتر است و مدت زمان بیشتری به شما خدمت رسانی خواهد کرد. ساختار سه نظام را در هنگام خرید می توان از تولیدکننده یا فروشنده پرس و جو کرد و به این ترتیب می توان از نوع دستگاه مطمئن شد.

دریل شارژی المکس 21 وات مدل 221

دریل شارژی المکس ۲۱ وات مدل ۲۲۱

ولتاژ و ظرفیت باتری

هر چقدر ولتاژ دستگاه بالاتر باشد، قدرت و توان بیشتری هم در اختیار شما قرار خواهد داد. در مدل هایی که برای کارهای تخصصی تر به کار می روند، ظرفیت ۲۰ وات بیشتر رواج دارد چون با این میزان توان تعادل میان قدرت عملیاتی و عمر باتری رعایت شده و در نتیجه دستگاه شما ماندگاری بیشتری خواهد داشت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *